Penelles i el “Gargar Festival de Murals i d’Art rural.

Al menys una vegada a l’any, els Marioles, fem un forat a la nostra agenda per trobar-nos al voltant d’una taula i fer-la petar. Durant molts anys no havíem sabut res els uns dels altres, però un bon dia, algú de nosaltres, no se qui, va decidir que ens havíem de tornar a veure. I així ho hem fet des de ja fa una colla d’anys.
Malauradament ja no som tots els que érem.
El dissabte 6 de maig, ens va reunir una vegada més. El lloc escollit, el castell del Remei. La Montserrat i el Joan, es van encarregar de que la trobada no fos només un dinar. Abans de fer-ho, havien lligat una visita al celler i l’església del ca
stell. Després, dinar al Restaurant castell del Remei, que per a nosaltres, la Pilar i jo, va ser com tornar-ho a fer al restaurant del Senglar. Després una visita a Penelles, per veure els murals?
Feia vuit anys que la Pilar i jo amb els de la nostra colla, havíem estat a Penelles.
En aquella ocasió, celebràvem l’aniversari de la Maria Rosa i de l’Anna. Ens vam allotjar en una magnífica casa rural cal Pauetó.
Penelles ens va semblar aleshores, un de tants pobles de l’Urgell. Un poble d’aquest on segurament només els seus habitants li troben el seu encant.
Però caram!, qui l’ha vist i qui el veu. El Gargar Festival de Murals i d’Art Rural la canviat de dalt a baix.

_1050227
Fotografies del “Gargar Festival de Murals i d’Art Rural”, de Penelles un poble petit de la comarca de l’Urgell, que ha decidir no passar desapercebut ni encara molt menys, desaparèixer.

Com diu Eloi Bergós, alcalde de Penelles a la Vanguardia, gargar, és el soroll que fa un ocell, la ganga. un ocell en perill d’extinció.
Amb aquesta iniciativa doncs, la de fer soroll, Penelles s’ha proposat fer-se veure i escoltar, donant vida a un poble que ben segur sorprendrà, a tots els que com nosaltres decideixin visitar-lo.
Les fotografies que acompanyen aquesta entrada, son una mostra del que i podreu trobar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada